Tapahtuman oletuskuva

ICT-projektissa projektipäällikkönä

23.10.2024 09:00 - 7.11.2024 16:00

Scandic Helsinki Aviacongress

Tämä valmennus antaa sinulle vankan perustan ja kehittää taitojasi projektipäällikkönä, jotta voit johtaa tehokkaasti monimutkaisia ICT-projekteja ja saavuttaa niissä menestystä. Saat valmennuksesta syvällistä ymmärrystä ja konkreettisia työkaluja, joilla voit hallita ja yhdistää suunnitelmaperusteinen lineaarinen työtapa tietyissä osissa projektia käytettyyn ketterään tiimityöhön.

Valmennus on suunnattu erityisesti niille projektipäälliköille, jotka johtavat ICT-alan projekteja, kuten toiminnan kehittämisen hankkeita, joissa keskeisenä elementtinä on ICT-ratkaisu tai -järjestelmä. Saat valmennuksesta tukea sisäisen asiakkaan organisaatiossa toimimiseen ja muutoksen johtamiseen.

Valmennus sopii sinulle, jos olet johtanut ICT-projekteja muutaman vuoden. Valmennukseen sisältyy pieni ennakkotehtävä Howspace-työtilassa sekä soveltamisharjoitus välitehtävänä.

Monipuoliset työkalut ja menetelmät ICT-projektien johtamiseen

Valmennus antaa sinulle valmiuksia hahmottaa asiakkaan tarpeesta startannutta ICT-projektia, ICT-projektin tavoitteiden ja vaatimusten määrittelyä sekä asiakasyhteistyötä. Valmennuksen jälkeen osaat yhdistää saumattomasti eri toteutusmalleja ja johtaa monimuotoista projektitiimiä tehokkaasti. Opit tunnistamaan, mitkä projektisi osa-alueet vaativat tarkkaa suunnittelua ja kontrollia ja mitkä osa-alueet voit johtaa kevyemmällä ohjauksella.

Aktiivisessa keskustelussa ja pienryhmätyöskentelyssä pääset soveltamaan oppimaasi omiin projekteihisi. Käytämme valmennuksessa Howspace-työtilaa, joka tukee itsenäistä ja vertaisoppimista valmennuksen aikana. Lisäksi pääset kuulemaan vierailevia asiantuntijoita, joiden puheenvuorot rikastuttavat ymmärrystäsi ja antavat uusia näkökulmia. Valmennuksen jälkeen sinulla on käytössäsi konkreettisia työkaluja ICT-projektien johtamiseen.

Mukana muutosjohtamisen näkökulma

ICT-projektissa pelkkä teknologinen onnistuminen ei riitä, vaan projektilla on saatava aikaan myös ihmisten käyttäytymisen muutosta. Siksi valmennuksessa käydään läpi myös, miten voit johtaa ja varmistaa projektilla tavoitellun muutoksen onnistumisen aina yksilön tasolta koko organisaation laajuuteen. Saat käyttöösi keinoja, jotka tukevat sinua muutoksen tehokkaassa läpiviennissä ja varmistavat, että projektisi tulokset ovat kestäviä.

 

 

Haetko valmennusta suuremmalle ryhmälle?

Jos osallistujia on enemmän kuin seitsemän (7), kannattaa teidän pyytää tarjous yrityskohtaisesti räätälöidystä valmennuksesta. Kysy lisätietoja sales@kumura.fi!

Valitse haluamasi ilmoittautumisvaihtoehto
Ilmoittautuminen
Ilmoittautuminen päättyy
Hinta
Määrä

Ilmoittautuminen päättyy 11.9.2024 16:00
1 620,00 € (+ALV 24%)

Määrä:


Syötä ilmoittautumiskoodi
Ilmoittautuminen päättyy 9.10.2024 16:00
1 800,00 € (+ALV 24%)

Määrä:


Ajankohta

Alkaa:  

23.10.2024 09:00

Päättyy:  

7.11.2024 16:00

Tapahtumapaikka

Scandic Helsinki Aviacongress

Robert Huberin tie 4
01510 Vantaa

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Lisätiedot

info@kumura.fi

Näytä osaamisesi!

Valmennuksen päätteeksi saat digitaalisen osaamismerkin, jonka voit julkaista esimerkiksi LinkedIn -profiilissasi.

professional_project-management.png (190 KB)