Tapahtuman oletuskuva

Johdanto PMO-työskentelyyn

14.11.2024 09:00 - 14.11.2024 16:00

Scandic Helsinki Aviacongress

Oletko juuri aloittanut tai aloittamassa työskentelyn projektitoimiston asiantuntijana, projektitoiminnan kehittäjänä tai salkunhallinnan tukena? Johdanto PMO-työskentelyyn -valmennus tarjoaa sinulle tärkeitä työkaluja ja oivalluksia, joilla kehität ammattitaitoasi ja saavutat parempia tuloksia. Valmennuksen jälkeen tunnistat myös tekoälyn hyödyntämismahdollisuuksia projektitoiminnassa ja omassa työssäsi.

Valmennukseen ei ole lähtötasovaatimusta. Aiempi toimiminen projekteissa on eduksi valmennukseen osallistuessasi, mutta tärkeintä on kiinnostunut asenne projektitoimistotyöhön, siinä kehittymiseen ja organisaatiosi tavoitteiden saavuttamisessa tukemiseen.

Sparraus ja vertaisoppiminen rikastuttavat valmennusta

Kokeneen valmentajamme lisäksi saat tässä PMO-valmennuksessa oppeja muiden osallistujien kokemuksista ja oivalluksista. Saat myös henkilökohtaista sparrausta, joka auttaa sinua ottamaan seuraavat askeleet projektiurallasi.

Kokonaiskuva tuloksellisen projektitoiminnan elementeistä

Johdanto PMO-työskentelyyn tarjoaa sinulle hyvän kokonaiskuvan tuloksellisen projektitoiminnan kehittämisen elementeistä, joita ovat

  • projekti- ja salkkujohtaminen organisaation strategian toteuttamisessa
  • projektijohtamisen prosessit ja työkalut
  • eri roolien onnistumisen tukeminen ja osaamisen kehittäminen.

Projektitoimisto liiketoiminnan ja strategian toteuttamisen tukena

Valmennuksessa opit miten tasokas projektitoiminta ja salkkujohtaminen auttavat organisaation tavoitteiden saavuttamisessa ja kehittymisessä. Ymmärrät miten projektijohtamisen prosessit liittyvät muuhun johtamiseen ja miten voit tukea eri rooleissa työskentelevien onnistumista ja edistää heidän osaamistaan.

Saat myös ymmärryksen roolistasi eri toimijoiden ja sidosryhmien verkostossa sekä parhaasta tavasta edistää omaa työtäsi.

 

 

Haetko valmennusta suuremmalle ryhmälle?

Jos osallistujia on enemmän kuin seitsemän (7), kannattaa teidän pyytää tarjous yrityskohtaisesti räätälöidystä valmennuksesta. Kysy lisätietoja sales@kumura.fi!

Valitse haluamasi ilmoittautumisvaihtoehto
Ilmoittautuminen
Ilmoittautuminen päättyy
Hinta
Määrä

Ilmoittautuminen päättyy 3.10.2024 16:00
810,00 € (+ALV 24.0%)

Määrä:


Syötä ilmoittautumiskoodi
Ilmoittautuminen päättyy 31.10.2024 16:00
900,00 € (+ALV 24.0%)

Määrä:


Ajankohta

Alkaa:   14.11.2024 09:00
Päättyy:   14.11.2024 16:00

Tapahtumapaikka

Scandic Helsinki Aviacongress

Robert Huberin tie 4
01510 Vantaa

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Lisätiedot

info@kumura.fi