Tapahtuman oletuskuva

Muutosohjelman johtaminen

5.11.2024 12:00 - 19.11.2024 15:30

Muutosohjelman johtaminen -valmennus tarjoaa sinulle työkalut ja taidot, joita tarvitset johtaaksesi muutosohjelmia menestyksekkäästi ja varmistaaksesi, että muutokset tukevat organisaatiosi strategisia tavoitteita. Valmennuksesta saat

  • Ammattimaiset otteet kehitys- ja investointiohjelmiin: Opit suunnittelemaan ja toteuttamaan kehitys- ja investointiohjelmia, jotka tukevat organisaatiosi pitkän aikavälin tavoitteita.
  • Ohjelman ohjaustaidot: Saat valmiudet ohjata ohjelmia ja mitata niiden tuomia hyötyjä tehokkaasti.
  • Keinot muutoksen juurruttamiseen: Opit varmistamaan, että laajamittainen muutos ei toteudu vain hetkellisesti, vaan myös vakiintuu osaksi organisaation arkipäivää.

Valmennuksen lähtötasovaatimuksena on muutaman vuoden kokemus projektipäällikkönä toimimisesta, ja se on suunniteltu erityisesti kokeneille projekti- ja ohjelmapäälliköille, jotka ovat vastuussa organisaationsa laajoista muutosohjelmista. Valmennus soveltuu kaikille toimialoille, ja se tarjoaa vankan perustan ohjelma- ja muutosjohtamisen tehokkaaseen toteuttamiseen.

Vahvista osaamistasi strategisessa muutos- ja ohjelmajohtamisessa

Osallistumalla Muutosohjelman johtaminen -valmennukseen saat syvällisen ymmärryksen ohjelmajohtamisen periaatteista, menetelmistä ja hyvistä käytännöistä. Opit suunnittelemaan ja toteuttamaan muutosohjelmia, jotka tukevat organisaatiosi strategisia tavoitteita ja johtavat todelliseen, kestävään muutokseen.

Käyt kokeneen valmentajan johdolla läpi ohjelmajohtamisen keskeiset käsitteet ja menetelmät. Ryhmätöiden ja käytännönläheisten esimerkkien kautta saat konkreettisia työkaluja, joita voit soveltaa omien muutosohjelmiesi johtamisessa. Valmennus yhdistää teorian ja käytännön, mikä mahdollistaa oppien tehokkaan soveltamisen aidossa projektityössä.

 

Haetko valmennusta suuremmalle ryhmälle?

Jos osallistujia on enemmän kuin seitsemän (7), kannattaa teidän pyytää tarjous yrityskohtaisesti räätälöidystä valmennuksesta. Kysy lisätietoja sales@kumura.fi!

Valitse haluamasi ilmoittautumisvaihtoehto
Ilmoittautuminen
Ilmoittautuminen päättyy
Hinta
Määrä

Ilmoittautuminen päättyy 24.9.2024 16:00
810,00 € (+ALV 24.0%)

Määrä:


Syötä ilmoittautumiskoodi
Ilmoittautuminen päättyy 22.10.2024 16:00
900,00 € (+ALV 24.0%)

Määrä:


Ajankohta

Alkaa:   5.11.2024 12:00
Päättyy:   19.11.2024 15:30

Tapahtumapaikka

Online

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Lisätiedot

info@kumura.fi

Näytä osaamisesi!

Valmennuksen päätteeksi saat digitaalisen osaamismerkin, jonka voit julkaista esimerkiksi LinkedIn -profiilissasi.

specialist_program-management.png (198 KB)