Tapahtuman oletuskuva

Syventävä projektitiimin johtaminen (sis. Peili™-käyttäymistyylianalyysin)

26.11.2024 09:00 - 26.11.2024 16:00

Scandic Helsinki Aviacongress

Tässä syventävässä valmennuksessa keskitytään projektitiimien rakentamisen ja johtamisen menetelmiin. Osallistumalla kehität ymmärrystäsi siitä, kuinka tunnistat ja maksimoit tiimiläisten yksilölliset vahvuudet strategisesti. Lisäksi opit hyödyntämään tekoälyä monipuolisesti projektinhallinnan, ihmisten motivoinnin ja konfliktien ratkaisun tukena.


Valmennus tarjoaa konkreettisia työkaluja, joiden avulla voit tehostaa tiimisi suorituskykyä, parantaa psykologista turvallisuutta ja vahvistaa projektisi onnistumisen mahdollisuuksia. Valmennus sisältää runsaasti keskusteluita ja harjoituksia sekä henkilökohtaisen Peili™-käyttäymistyylianalyysin

Valmennus sopii kaikissa projektirooleissa työskenteleville, esimerkiksi

  • projektipäälliköille ja -johtajille
  • ohjausryhmän jäsenille
  • liiketoiminnasta ja sen kehittämisestä vastaaville.

Valmennuksessa ei ole taitotasovaatimusta. Eniten hyötyä saat valmennuksesta, jos omaat jo kokemusta projektityöskentelystä ja projektitiimin johtamisesta.


Toimiva ja turvallinen vuorovaikutus vahvistaa projektin onnistumisen edellytyksiä


Projektit onnistuvat, kun niitä tekevät ihmiset onnistuvat. Toimivalla vuorovaikutuksella projektin tiedonkulku ja eteneminen, tiimiläisten henkilökemiat, luottamus ja psykologinen turvallisuus paranevat. Käymme valmennuksessa läpi, kuinka myös tekoäly antaa sinulle lisäkäsiä tiimiläistesi johtamisessa, heidän vahvuuksiensa tunnistamisessa ja projektin haastavien vuorovaikutustilanteiden ratkaisemisessa.


Turvalliseksi koetulla työskentely-ympäristöllä on monia positiivisia vaikutuksia: esimerkiksi motivoituminen ja sitoutuminen työhön vahvistuvat ja palautteen antaminen ja hankalien tilanteiden ratkaiseminen helpottuvat. Lisäksi projektisi etenemistä uhkaavat riskit tulevat aiemmassa vaiheessa esiin, kun projektiympäristössä on tilaa myös hiljaisten signaalien kuulemiselle. Näin riskit eivät ehdi eskaloitua ja projekti etenee aikataulussa suunnitelluilla resursseilla.


Peili-käyttäytymisprofiili sujuvoittaa erilaisten ihmisten kohtaamista


Valmennukseen sisältyy henkilökohtaista käyttäytymistyyliäsi avaava Peili™-käyttäytymisprofiili. Tunnistamalla omat vahvuutesi ja vuorovaikutuksesi kehityspisteet tiedät, millaisin keinoin juuri sinä saat luotua motivaatiota, hyvää yhteishenkeä ja kommunikoit sujuvasti heidänkin kanssaan, joiden kanssa vuorovaikutus ei tunnu heti luonnolliselta.


Peili kertoo, kuinka sinun ja kollegoidesi näkemykset vuorovaikutuksestasi kohtaavat


Peili-profiili koostuu itsearvioinnistasi ja kollegoidesi anonyymista arviosta. Palaute auttaa sinua johtamaan ja tukemaan strategiaa toteuttavia projekteja omassa organisaatiossasi juuri omista lähtökohdistasi. Peilistä ovat hyötyneet niin uraansa aloittavat kuin vaativia muutosprojekteja johtavat.

Valmennukseen sisältyy myös kohtaamiskyky- ja luottamuspalaute, joka syventää näkemystäsi itsestäsi projektitiimin jäsenenä ja sellaisen johtajana. Teemme lyhyiden alustusten pohjalta käytännöllisiä, omaa työtäsi ja toimintaasi peilaavia harjoituksia. Painopiste on pari- ja pienryhmätyöskentelyssä, jolla varmistamme kaikkien pääsemiseen ääneen.

 

Haetko valmennusta suuremmalle ryhmälle?

Jos osallistujia on enemmän kuin seitsemän (7), kannattaa teidän pyytää tarjous yrityskohtaisesti räätälöidystä valmennuksesta. Kysy lisätietoja sales@kumura.fi!

Valitse haluamasi ilmoittautumisvaihtoehto
Ilmoittautuminen
Ilmoittautuminen päättyy
Hinta
Määrä

Ilmoittautuminen päättyy 15.10.2024 16:00
810,00 € (+ALV 24.0%)

Määrä:


Syötä ilmoittautumiskoodi
Ilmoittautuminen päättyy 12.11.2024 16:00
900,00 € (+ALV 24.0%)

Määrä:


Ajankohta

Alkaa:   26.11.2024 09:00
Päättyy:   26.11.2024 16:00

Tapahtumapaikka

Scandic Helsinki Aviacongress

Robert Huberin tie 4
01510 Vantaa

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Lisätiedot

info@kumura.fi

Näytä osaamisesi!

Valmennuksen päätteeksi saat digitaalisen osaamismerkin, jonka voit julkaista esimerkiksi LinkedIn -profiilissasi.

specialist_leadership.png (172 KB)