Tapahtuman oletuskuva

Syventävä tekoälyvalmennus projektipäälliköille

22.8.2024 09:00 - 22.8.2024 12:00

Dynaamisessa kolmituntisessa valmennuksessamme sukellamme syvemmälle tekoälyn tarjoamiin mahdollisuuksiin projektipäällikön arjessa. Valmennus on suunniteltu erityisesti niille projektipäälliköille, jotka jo hallitsevat tekoälyn perusteet ja etsivät keinoja hyödyntää tätä vallankumouksellista teknologiaa projektinhallinnan eri osa-alueilla. Käyttämälläsi tekoälysovelluksella ei ole väliä, valmennuksen opit ovat sovellettavissa kaikissa teknologioissa.

Vahvista projektinhallintaa ja tehosta suorituskykyä tekoälyllä

Valmennus keskittyy tekoälyn hyödyntämiseen konkreettisin keinoin. Pääset käymään läpi case-studyja ja tekemään projektinhallinnan ja projektitiimin johtamisen todellisia haasteita ja ratkaisuja simuloivia harjoituksia ”kädet savessa”. Näin projektiesi suorituskyky on jatkossa parempi, resurssien käyttö tehostuu ja projektisi saavuttavat niillä tavoitellut hyödyt todennäköisemmin.

Käymme valmennuksessa läpi tekoälyn hyötyjä muun muassa näillä projektijohtamisen osa-alueilla:

  • suunnittelu
  • riskienhallinta
  • päätöksenteko
  • projektitiimin johtaminen.

Parhaiden käytänteiden ja ajatuksien vaihtamista ryhmäharjoituksissa

Projektipäälliköiden syventävä tekoälyvalmennus painottuu vahvasti ryhmäharjoituksiin ja ajatuksien sekä parhaiden käytäntöjen vaihtamiseen. Saat mahdollisuuden työskennellä yhdessä, jakaa kokemuksia ja oppia muilta osallistujilta. Vuorovaikutteisuus ja käytännön soveltaminen ovat valmennuksen keskiössä, jotta pääset aidosti hyödyntämään valmennuksen sisältöä työssäsi välittömästi osallistumisen jälkeen.

 

 

Haetko valmennusta suuremmalle ryhmälle?

Jos osallistujia on enemmän kuin seitsemän (7), kannattaa teidän pyytää tarjous yrityskohtaisesti räätälöidystä valmennuksesta. Kysy lisätietoja sales@kumura.fi!

Valitse haluamasi ilmoittautumisvaihtoehto
Ilmoittautuminen
Ilmoittautuminen päättyy
Hinta
Määrä

Syötä ilmoittautumiskoodi
Ilmoittautuminen päättyy 11.7.2024 16:00
360,00 € (+ALV 24%)

Määrä:


Syötä ilmoittautumiskoodi
Ilmoittautuminen päättyy 8.8.2024 16:00
400,00 € (+ALV 24%)

Määrä:


Ajankohta

Alkaa:  

22.8.2024 09:00

Päättyy:  

22.8.2024 12:00

Tapahtumapaikka

Online

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Lisätiedot

info@kumura.fi