Tapahtuman oletuskuva

ICT PM Professional® -valmennusohjelma

1.2.2024 09:00 - 22.5.2024 16:00

Scandic Helsinki Aviacongress

–10 % early bird -etuhinta voimassa to 30.11. klo 16.00 asti!

 

ICT PM Professional® -valmennusohjelma on erityisesti ICT-projektipäälliköille suunniteltu valmennus, jossa

  • opit yhdistämään vaatimusmäärittelyllä asiakkaan ja sidosryhmäkentän odotukset saavutettavissa olevaksi tavoitteeksi
  • vahvistat valmiuksiasi johtaa lineaarista ja ketterää työtapaa yhdistäviä hybridiprojekteja
  • saat valmiudet inhimilliseen muutosjohtamiseen, jolla varmistat projektin hyötyjen jalkautumisen organisaatioosi.

Mukana valmennusohjelmassa on oppeja siitä, kuinka voit hyödyntää tekoälyä (AI, Artificial Intelligence) projektijohtamisessa!

Valmennusohjelma sopii vähintään kolme vuotta projekteja johtaneille, joilla on ainakin yhden vuoden kokemus ICT-projekteista.

Saavuta tavoitteet vaatimusmäärittelyn ja hybridiprojektin johtamisen taidoilla

Valmennusohjelmasta saat taitoja vaatimusmäärittelyyn, jolla autat asiakasta kirkastamaan projektin tavoitteet. Samalla ohjaat projektin laajuuden sisältämään ”vain tarpeellisen” sekä sidosryhmien että asiakkaan näkökulmasta, mikä pitää projektin koon ja sen vaatimat resurssit paremmin hallinnassa. Näin projektilla tavoitellut hyödyt ovat realistiset ja aidosti saavutettavissa. Toisin sanoen kyvykkyys vaatimusmäärittelyyn on elintärkeä taito IT-hankinnan onnistumiseksi.

ICT PM Professional -valmennuksessa opit myös tunnistamaan, millainen menetelmä ja työtapa sopivat mihinkin projektin osa-alueeseen. Valmennus vahvistaa taitojasi yhdistää erilaiset toteutustavat, esimerkiksi lineaarisen ja ketterän toteutusmallin, hybridiprojektiksi, joka palvelee projektisi tarkoituksenmukaista johtamista.

Käytännön harjoituksia ja case-esimerkkejä teorian rinnalla

  • Selkeät johdannot aihealueisiin varmistavat pohjatietosi ja suuntaavat ajatuksesi käsiteltäviin asioihin.
  • Ryhmien aitoihin projekteihin pohjaavat menetelmäharjoitukset helpottavat oppien viemistä oman organisaatiosi projektitoimintaan.
  • Vierailevien asiantuntijoiden case-luennot avaavat todellisin esimerkein oppien hyödyntämistä.
  • Keskustelut ja verkostoituminen jakavat parhaita käytäntöjä valmennusohjelman aikana ja sen jälkeenkin muiden ICT-projektien ammattilaisten kesken.
  • Valmennuksen kuluessa tunnistamme mahdollisuuksia ja harjoittelemme keinoja tekoälyn hyödyntämiseksi projektinjohtamisessa.
  • Yhteinen Howspace-työtila kokoaa materiaalit, keskustelut ja soveltavat harjoitukset – kaikki valmennusohjelmaan liittyvä löytyy helposti yhdestä paikasta.

Inhimillinen johtaminen varmistaa hyötyjen konkretisoitumista

ICT PM Professionalissa saat kokonaisnäkemyksen siitä, kuinka johdat myös ihmisten toiminnan muutosta. Huomioimalla projektissa teknisen puolen lisäksi loppukäyttäjät, ja muut muutoksen kohderyhmät, varmistat sen, että projektin tuotokset siirtyvät oikeasti päivittäiseen tekemiseen. Tämän ansiosta projektilla tavoitellut hyödyt toteutuvat aidosti.

Valmennukseen sisältyvällä, henkilökohtaista käyttäytymistyyliäsi avaavalla Peili™-profiililla puolestaan tunnistat vuorovaikutustapojesi vahvuudet ja kehityspisteet. Näin tiedät, millaisin keinoin juuri sinä saat motivoitua tiimiläisiäsi työssään ja kuinka varmistat heidän jaksamisensa myös projektin tiukemmissa vaiheissa. Vuorovaikutustaidoilla tuet tiimisi yhteistyötä ja viestintää projektin eri vaiheissa.

Oletko kiinnostunut IPMA B- tai IPMA C -sertifikaatista?

Käytyäsi ICT PM Professional -valmennusohjelman sinulla on työkokemuksestasi riippuen valmiudet suorittaa IPMA:n C- tai B-tason sertifikaatti. Valmennukseen sisältyy myös A Guide to the Project Management Body of Knowledge (PMI PMBOK®) -kirja, jonka parissa voit syventää oppimaasi myös itsenäisesti. Halutessasi voit täydentää valmistautumista IPMA C -sertifiointivalmennuksessamme.

Osallistujat ovat kiittäneet PM Professional® -valmennusohjelmia erityisesti käytännönläheisestä lähestymistavasta sekä menetelmistä, joita he voivat soveltaa suoraan työhönsä jo valmennuksen aikana. Projektipäällikön osallistuminen PM Professional® -valmennusohjelmaan on vuosien mittaan kehittänyt lukuisten organisaatioiden projektiosaamista ja -kulttuuria ja näin saanut projektit onnistumaan paremmin. Olemme toteuttaneet PM Professional® -valmennusohjelmia vuodesta 1990 alkaen.

 

 

Haetko valmennusta suuremmalle ryhmälle?

Jos osallistujia on enemmän kuin seitsemän (7), kannattaa teidän pyytää tarjous yrityskohtaisesti räätälöidystä valmennuksesta. Kysy lisätietoja sales@kumura.fi!

Valitse haluamasi ilmoittautumisvaihtoehto
Ilmoittautuminen
Ilmoittautuminen päättyy
Hinta
Määrä

Ilmoittautuminen päättyy 30.11.2023 16:00
6 300,00 € (+ALV 24%)

Määrä:


Syötä ilmoittautumiskoodi
Ilmoittautuminen päättyy 30.11.2023 16:00
7 000,00 € (+ALV 24%)

Määrä:


Ajankohta

Alkaa:  

1.2.2024 09:00

Päättyy:  

22.5.2024 16:00

Tapahtumapaikka

Scandic Helsinki Aviacongress

Robert Huberin tie 4
01510 Vantaa

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Lisätiedot

info@kumura.fi

Näytä osaamisesi!

Valmennuksen päätteeksi saat digitaalisen osaamismerkin, jonka voit julkaista esimerkiksi LinkedIn-profiilissasi.


professional_project-management.png (190 KB)