Tapahtuman oletuskuva

Tunneäly projektinjohtamisessa -valmennus

4.4.2023 08:15 - 25.4.2023 16:30

Scandic Helsinki Aviacongress

Tunneäly projektinjohtamisessa -valmennus antaa sinulle taidot

  • sitouttaa ja motivoida tiimisi paremmin projektityöskentelyyn
  • parantaa vuorovaikutusta myös haastavissa tilanteissa
  • vahvistaa projektisi onnistumisen edellytyksiä merkityksellisyyden kokemuksen avulla.

Merkitykselliset projektit onnistuvat paremmin, ja merkityksellisyyden ja mielekkään työn kokemuksen luomisessa auttaa tunneälykäs ote projektien johtamiseen. Vain ihmiset saavat projektit onnistumaan, minkä vuoksi ihmislähtöinen johtamistapa projekteissa ja projektitiimisi hyvinvoinnin tukeminen ovat oleellisia taitoja projektilla tavoiteltujen hyötyjen saavuttamisessa. Tunneälykäs projektijohtaminen pohjautuu projektitiimiläisten tunnetilojen, suhtautumistapojen ja erilaisten vaikuttumien ymmärtämiseen.

Tunneäly helpottaa riskienhallintaa ja resurssien käyttöä

Tunneälyllä on sitä enemmän merkitystä, mitä haastavammasta projektista, muutos- tai johtamistilanteesta on kyse. Se valmistaa kohtaamaan haastavatkin vuorovaikutustilanteet rakentavasti ja psykologista turvallisuutta luoden.

Johtamalla projekteja tunneälyn avulla parannat riskienhallintaa ja resurssien ohjaamista oikeaan tekemiseen, sillä turvallisessa ympäristössä hiljaisetkin signaalit tulevat kuulluiksi. Tämän avulla huomioit projektin onnistumista uhkaavat riskitekijät aikaisemmassa vaiheessa, jolloin ne eivät ehdi aiheuttaa haittaa projektisi etenemiselle. Tunneälykkyys projekteissa suuntaa myös resurssien käyttöä tarpeellisimpaan osa-alueeseen: kun projektitiimiläisesi sitoutuvat työhönsä paremmin, heidän motivaationsa kasvaa, mikä lisää muun muassa ongelmanratkaisukykyä ja halukkuutta työskennellä projektin hyväksi paineistetuissa tilanteissa.

Tunneäly varmistaa projektiesi kilpailukyvyn tulevaisuudessa

Tunneäly projektinjohtamisessa -valmennus tuo sinulle johtamistaitoja perinteisten projektimallien ulkopuolelta. Tunneäly on tutkitusti yksi tulevaisuuden top 10 -työelämätaidoista – sisällyttämällä tunneälykkyyden projektienne johtamiseen organisaatiosi varmistaa kilpailukykynsä tulevaisuudessa. Tunneäly projektinjohtamisessa -valmennuksen sisältö perustuukin sosiaaliseen neurotieteeseen, jota tutkitaan enenevissä määrin.

Tunneälyvalmennus parantaa taitojasi myös itsesi johtamisessa ja tunnetietoisuudessa, mikä vahvistaa hyvinvointiasi ja jaksamistasi työelämässä.

Genos-arvioinnilla saat palautetta aidoista työelämän tilanteista

Tunneäly projektinjohtamisessa -valmennukseen sisältyy Genos-arviointi, jossa kollegasi arvioivat johtamistaitojesi tunneälykkyyttä anonyymisti. Genos on ainutlaatuinen arviointi, sillä se ei pohjaa pelkkään itsereflektioon: työelämän aidoista kohtaamisista nousevat palautteet auttavat sinua tunnistamaan vahvuutesi ja kehittämään vuorovaikutustapojesi heikompia osa-alueita, minkä pohjalta tunnet itsesi paremmin. Tämä auttaa sinua roolissasi projektijohtajana.

 

 

adeptus_logo_black-002.png (19 KB) kumura-logo.png (7 KB)

   

Valitse haluamasi ilmoittautumisvaihtoehto
Ilmoittautuminen
Ilmoittautuminen päättyy
Hinta
Määrä

Syötä ilmoittautumiskoodi
Ilmoittautuminen päättyy 27.3.2023 16:00
1 490,00 € (+ALV 24%)

Määrä:


Ilmoittautuminen päättyy 27.3.2023 16:00
1 341,00 € (+ALV 24%)

Määrä:


Ilmoittautuminen päättyy 27.3.2023 16:00
1 266,50 € (+ALV 24%)

Määrä:


Ajankohta

Alkaa:  

4.4.2023 08:15

Päättyy:  

25.4.2023 16:30

Tapahtumapaikka

Scandic Helsinki Aviacongress

Robert Huberin tie 4
01510 Vantaa

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Lisätiedot

info@kumura.fi