Tapahtuman oletuskuva

IPMA C sertifiointikokonaisuus

7.11.2024 09:00 - 12.12.2024 12:00

IPMA C -sertifiointikokonaisuuden aikataulu: 

  • Orientaatio to 7.11.2024 klo 9-11
  • Valmennuspäivät to 21.11. & to 28.11.2024
  • Harjoituskokeen purku to 5.12.2024 klo 9-11
  • Sertifiointikoe to 12.12.2024 klo 9-12

Muistathan jättää sertifiointihakemuksen liitteineen Projektiammattilaiset ry:lle 14.11.2024 mennessä. Ilmoittautuminen koko tapahtumaan tapahtuu tämän sivuston kautta, ja ilmoittautuminen sertifiointitilaisuuteen tapahtuu osoitteessa: sertifiointi.pry.fi.

IPMA C -sertifiointivalmennuksemme

  • on Suomen ensimmäinen IPMA REG -sertifioitu IPMA C -valmennus
  • siirtää oppimasi käytäntöön menetelmä- ja laskentatehtävillä
  • sisältää harjoituskokeen, jolla voit testata valmiuttasi sertifioitua.

IPMA C on kansainvälisesti tunnustettu projektijohtamisen sertifikaatti, jolla todennat osaamisesi projektiammattilaisena. IPMA:n C-tason sertifikaatti sopii sinulle, kun olet kerännyt kokemusta projektien johtamisen tehtävistä jo muutaman vuoden ajan. Saat valmennuksesta eniten irti, jos olet käynyt jonkin perustason projektityön valmennuksen tai omaat muuten vastaavat tiedot ja taidot projektijohtamisen peruskäsitteistöstä ja menetelmistä.

IPMA C -sertifioitumistilaisuuden järjestää Projektiammattilaiset ry. Sertifikaatin kelpoisuusvaatimukset ja aikataulut voit katsoa PRY:n sivuilta.

Menetelmä- ja laskentatehtävät sekä harjoituskoe valmistavat IPMA C -sertifiointiin

IPMA C -sertifiointiin valmistavassa valmennuksessa opit projektinhallinnan keskeisimmät menetelmät. Tutustumme valmennuksessa projektin johtamisen osaamisalueisiin IPMA:n Individual Competence Baseline (ICB) 4.0 -jäsentelyn avulla. 

Sertifioitumiseen sinua valmistavat myös monipuoliset ja konkreettiset menetelmä- ja laskentaharjoitukset, jotka kohdistuvat projektin suunnittelun ja ohjauksen eri vaiheisiin. Valmennuspäivien harjoitusten lisäksi saat tehtäviä omatoimiseen harjoitteluun ja kertaukseen sekä harjoituskokeen, jolla testaat oppimasi. Käytämme valmennuksen harjoituksissa Howspace-ympäristöä, josta saat myös materiaalit etukäteen.

Suosittelemme, että varaat riittävästi aikaa omatoimiseen harjoitteluun ja kertaamiseen ennen sertifiointikoetta.

IPMA REG -sertifioitu IPMA C -valmennuksemme on kiitetty ja kehuttu

International Project Management Association (IPMA) on sertifioinut IPMA C -sertifiointivalmennuksemme. Saimme sertifioinnin vuoden 2022 toukokuussa, ensimmäisenä Suomessa. IPMA REG -sertifikaatteja on maailmanlaajuisestikin vain harvoilla projektitoiminnan valmennusorganisaatioilla.

IPMA REG -sertifikaatin saaminen edellyttää valmennukseltamme korkeaa laatua. Tämä näkyy aiempien vuosien osallistujien palautteissa, tässä niistä muutama:

”Hyviä, konkreettisia, lasku- ja harjoitustehtäviä. Kurssin pitäjä toi hyvin konkretiaa standardin ympärille.” – Markus Kinnunen, CGI

”Erityisen hyvää oli kokeneen vetäjän oma arvio standardin eri kohdista ja sen konkretisoiminen, minkälaiset vastaukset standardin kokeessa esimerkiksi kelpaavat.” – Joonas Kinnunen, Tilastokeskus

”Kurssin materiaali ja harjoitustehtävät olivat laajuudeltaan ja vaativuudeltaan sopiva. Myöhempää itseopiskelua varten jäi hyvät eväät.” – Ossi Hahtela, Vaisala

 

 

Haetko valmennusta suuremmalle ryhmälle?

Jos osallistujia on enemmän kuin seitsemän (7), kannattaa teidän pyytää tarjous yrityskohtaisesti räätälöidystä valmennuksesta. Kysy lisätietoja sales@kumura.fi!

Valitse haluamasi ilmoittautumisvaihtoehto
Ilmoittautuminen
Ilmoittautuminen päättyy
Hinta
Määrä

Hintaan sisältyy valmennus sekä sertifiointi, tarvittaessa myös sertifiointikokeen 2. suorituskerta. Asiakaskohtaisia alennuksia ei voi soveltaa hintaan.

Ilmoittautuminen päättyy 26.9.2024 16:00
3 330,00 € (+ALV 24.0%)

Määrä:


Hintaan sisältyy valmennus sekä sertifiointi, tarvittaessa myös sertifiointikokeen 2. suorituskerta. Asiakaskohtaisia alennuksia ei voi soveltaa hintaan.

Ilmoittautuminen päättyy 24.10.2024 16:00
3 700,00 € (+ALV 24.0%)

Määrä:


Erikoishinta Projektiammattilaiset ry:n ja PM Clubien jäsenille. Hintaan sisältyy valmennus sekä sertifiointi, tarvittaessa myös sertifiointikokeen 2. suorituskerta. Asiakaskohtaisia alennuksia ei voi soveltaa hintaan.

Syötä ilmoittautumiskoodi
Ilmoittautuminen päättyy 24.10.2024 16:00
2 990,00 € (+ALV 24.0%)

Määrä:


Ajankohta

Alkaa:   7.11.2024 09:00
Päättyy:   12.12.2024 12:00

Tapahtumapaikka

Online

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Lisätiedot

info@kumura.fi

ipma_reg_fin-p-035_png.png (2.89 MB)

 

IPMA:n rekisteröimä
sertifiointikokeeseen
valmistava kurssi

________________________

Näytä osaamisesi!

Valmennuksen päätteeksi saat digitaalisen osaamismerkin, jonka voit julkaista esimerkiksi LinkedIn -profiilissasi.

professional_project-management.png (190 KB)