Tapahtuman oletuskuva

IPMA C sertifiointikokonaisuus

25.8.2023 09:00 - 4.10.2023 16:00

IPMA C -sertifiointikokonaisuuden aikataulu: 

  • Orientaatio pe 25.8.2023 klo 9–11
  • Valmennuspäivät ke 13.9.2023 & ke 20.9.2023
  • Harjoituskokeen purku ke 27.9.2023 klo 9–11
  • Sertifiointikoe ke 4.10.2023 klo 9–12

Muistathan jättää sertifiointihakemuksen liitteineen Projektiammattilaiset ry:lle 6.9.2023 mennessä. Ilmoittautuminen koko tapahtumaan tapahtuu tämän sivuston kautta, ja ilmoittautuminen sertifiointitilaisuuteen tapahtuu osoitteessa: sertifiointi.pry.fi.

 

IPMA C -sertifiointivalmennuksemme

  • on Suomen ensimmäinen IPMA REG -sertifioitu IPMA C -valmennus
  • siirtää oppimasi käytäntöön menetelmä- ja laskentatehtävillä
  • sisältää harjoituskokeen sertifioitumisen testaamiseksi.

IPMA C on kansainvälisesti tunnustettu projektijohtamisen sertifikaatti, jolla todennat osaamisesi projektiammattilaisena. IPMA:n C-tason sertifikaatti sopii sinulle, kun olet kerännyt kokemusta projektien johtamisen tehtävistä jo muutaman vuoden ajan. Saat valmennuksesta eniten irti, jos olet käynyt jonkin perustason projektityön valmennuksen tai omaat muuten vastaavat tiedot ja taidot projektijohtamisen peruskäsitteistöstä ja menetelmistä.

IPMA C -sertifioitumistilaisuuden järjestää Projektiammattilaiset ry. Sertifikaatin kelpoisuusvaatimukset ja aikataulut voit katsoa PRY:n sivuilta.

Valmennuksen tehtävät ja harjoituskoe valmistavat IPMA C -sertifiointiin

IPMA C -sertifiointiin valmistavassa valmennuksessa opit projektinhallinnan keskeisimmät menetelmät. Tutustumme valmennuksessa projektin johtamisen osaamisalueisiin IPMA:n Individual Competence Baseline (ICB) 4.0 -jäsentelyn avulla. 

Oppiesi soveltamisen käytäntöön varmistavat monipuoliset ja konkreettiset menetelmä- ja laskentaharjoitukset, jotka kohdistuvat projektin suunnittelun ja ohjauksen eri vaiheisiin. Valmennuspäivien harjoitusten lisäksi saat tehtäviä myös omatoimista harjoittelua ja kertausta varten sekä harjoituskokeen, jolla testaat osaamisesi tason IPMA C -sertifioinnissa. Käytämme valmennuksessa Howspace-ympäristöä materiaalien jakamiseksi etukäteen sekä harjoituksien yhteydessä.

Suosittelemme sinua varaamaan riittävästi aikaa omatoimiseen harjoitteluun ja kertaamiseen ennen sertifiointikoetta.

IPMA REG -sertifioitu IPMA C -valmennuksemme on kiitetty ja kehuttu

International Project Management Association (IPMA) on sertifioinut IPMA C -sertifiointivalmennuksemme. Tällä hetkellä Exam Preparation Course -rekisteröintejä on maailmalla yhteensä kolme. Näistä kaksi on Euroopassa, ja Kumura on saanut sen vuoden 2022 toukokuussa, ensimmäisenä Suomessa.

Aiempien vuosien IPMA C -sertifiointivalmennuksiimme osallistuneet projektipäälliköt ovat olleet tyytyväisiä valmennuksen antiin. Tässä muutama palaute, joita osallistujat ovat antaneet:

”Erityisen hyvää oli kokeneen vetäjän oma arvio standardin eri kohdista ja sen konkretisoiminen, minkälaiset vastaukset standardin kokeessa esimerkiksi kelpaavat.” – Joonas Kinnunen, Tilastokeskus

”Kurssin materiaali ja harjoitustehtävät olivat laajuudeltaan ja vaativuudeltaan sopiva. Myöhempää itseopiskelua varten jäi hyvät eväät.” – Ossi Hahtela, Vaisala

 

finnair_plus_logo.png (38 KB)
Osallistumalla ansaitset 5 000 Finnair Plus -pistettä!
Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:   25.8.2023 09:00
Päättyy:   4.10.2023 16:00

Tapahtumapaikka

Online

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Lisätiedot

info@kumura.fi

ipma_reg_fin-p-035_png.png (2.89 MB)

 

IPMA:n rekisteröimä
sertifiointikokeeseen
valmistava kurssi

________________________

Näytä osaamisesi!

Valmennuksen päätteeksi saat digitaalisen osaamismerkin, jonka voit julkaista esimerkiksi LinkedIn -profiilissasi.

professional_project-management.png (190 KB)