Tapahtuman oletuskuva

Tekoäly projektityössä

9.1.2024 09:00 - 9.1.2024 12:00

Anna projektiosaamisellesi siivet! Opettele valmennuksessamme tekoälyn käytön perusteet verkostoituen samalla innostavassa porukassa. Valmennuksemme avulla säästät aikaa työssäsi ja parannat viestintää ja riskienhallintaa projekteissasi. Tee työstäsi innostavampaa ja ajankäytöstäsi tehokkaampaa!

Valmennus sopii kaikille projektien parissa toimiville roolista riippumatta, eikä siinä ole lähtötasovaatimusta. Tule mukaan juuri sillä taitotasolla, joka sinulla on!

Miksi osallistuisit?

  • Opit käytännössä, miten tekoäly nopeuttaa työtäsi. Tämä muun muassa vapauttaa aikaasi aitoon vuorovaikutukseen tiimisi kanssa.
  • Opit hyödyntämään tekoälyä laadukkaampien viestintäsuunnitelmien teossa. Näin parannat projektiesi vuorovaikutusta ja sidosryhmäviestintää.
  • Opit tunnistamaan ja hallitsemaan riskejä tehokkaammin tekoälyn avulla.
  • Verkostoidut, tutustut muihin projektiosaajiin sekä jaat ja saat ideoita.

Tekoäly projektityössä -valmennuksessa teemme konkreettisia harjoituksia, joilla käytät aikasi tehokkaammin ja parannat projektiesi onnistumisen mahdollisuuksia. Käytämme valmennuksessa ChatGPT:n versiota 3.5 ja muita ilmaisia tekoälytyökaluja.

kumura_tekoaly_projektityossa.png

 

 

Haetko valmennusta suuremmalle ryhmälle?

Jos osallistujia on enemmän kuin seitsemän (7), kannattaa teidän pyytää tarjous yrityskohtaisesti räätälöidystä valmennuksesta. Kysy lisätietoja sales@kumura.fi!

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:   9.1.2024 09:00
Päättyy:   9.1.2024 12:00

Tapahtumapaikka

Online

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Lisätiedot

info@kumura.fi