Tapahtuman oletuskuva

Projektityön perusteet

1.2.2023 09:00 - 2.2.2023 16:00

Scandic Helsinki Aviacongress

Projektityön perusteet -valmennuksesta saat

  • taidot johtaa projektia sen elinkaaren kaikissa vaiheissa ideasta suunnitteluun ja toteutuksesta päättämiseen
  • käytännönläheisen starttipaketin projektijohtamiseen
  • perustason tiedot projektityön menetelmistä ja toimintatavoista.

Valmennuksen hinta sisältää myös Certified Project Practitioner -valmennuksen. Lue lisää alempaa!

Projektityön perusteet valmistaa aloittelevat projektipäälliköt tai projektipäälliköksi haluavat projektien johtamisen tehtäviin. Myös muissa projektien rooleissa työskentelevät, projektipäälliköiden esihenkilöt ja tiiminvetäjät hyötyvät Projektityön perusteet -valmennuksesta. Projektityön perusteet sopii sinulle silloinkin, kun olet jo johtanut joitain projekteja ja haluat vahvistaa perustaitojasi ja kyvykkyyksiäsi projektipäällikkönä.

”Täydellinen täydennyskoulutus jo projekteja tehneelle.” – Jari Järvinen, Infocare Oy

Perustason projektijohtamisen taidot projektin jokaiseen vaiheeseen

Projektin onnistuminen vaatii erilaisia taitoja aloittaessa, tehtäessä ja päättäessä. Projektityön perusteet -valmennuksesta saat taidot projektien suunnitelmalliseen johtamiseen ja systemaattiseen arviointiin. Näin pystyt arvioimaan ja johtamaan kaikki projektin eri osa-alueet aikatauluista kustannuksiin ja työmääristä riskienhallintaan. Tässä arvioinnissa onnistut, kun osaat tunnistaa projektin haastavuustason ja tehdä siihen soveltuvan projektisuunnitelman.

Perustason projektikoulutuksessamme käyt läpi niin perinteisempiä kuin ketterämpiä lähestymistapoja projektijohtamiseen. Näin kykenet johtamaan projekteja erilaisissa toimintaympäristöissä eri asiakkaiden ja toimittajien kanssa yhteistyössä heidän käytössään olevien menetelmien mukaan. Olet myös myöhemmin valmis syventämään projektiosaamistasi haluamasi toimintamallin suuntaan.

”Valmennus antoi erittäin paljon hyödyllistä tietoa ja työkaluja projektin johtamiseen. Erityisesti pidin erilaisista malleista ja matriiseista, joiden avulla projektia on helppo konkretisoida ja visualisoida myös projektiryhmäläisille.” – Oona Väänänen, Jollas Instituutti

”Koulutuksesta sai erittäin hyviä ja helposti käyttöön otettavia käytännön ohjeita projektin toteuttamisen kaikkiin vaiheisiin. Koulutuksen myötä muodostui selkeämpi kuva projektin kokonaisuudesta. Ryhmätöiden vuoksi koulutus ei myöskään jäänyt pelkän teorian tasolle.” – Nina Miido, Salon Kaupunki

Projektityön perusteet sisältää Certified Project Practitioner -sertifioinnin

Samaan valmennuspakettiin Projektityön perusteiden kanssa kuuluu Certified Project Practitioner eli CPP-sertifiointi. Certified Project Practitioner -sertifikaatilla osoitat, että sinulla on projektijohtamisen perusosaaminen.

Pääset suorittamaan sertifioinnin heti valmennuksen jälkeen verkossa ilman erillistä hakuprosessia. Certified Project Practitioner -sertifiointi sisältää 30 kysymystä, joihin vastaamiseen sinulla on 30 minuuttia aikaa. CPP-sertifioinnin voit suorittaa joko suomeksi tai englanniksi. Läpäistyäsi sertifikaattitestin onnistuneesti saat käyttöösi sähköisen sertifikaatin ja osaamismerkin, jolla todennat taitosi helposti vaikka LinkedIn-profiilissasi.

Valmistaa myös IPMA D -sertifiointiin

Projektityön perusteet -valmennuksesta opit pohjatiedot myös Projektiammattilaiset ry:n eli PRY:n IPMA D -sertifiointiin. IPMA D -sertifiointiin ei vaadita aiempaa projektikokemusta.

Työskenteletkö asiakastoimitusprojekteissa?

Tulevatko työskentelemään erityisesti oman organisaatiosi ulkopuolelle tehtävissä asiakastoimitusprojekteissa? Silloin sinun kannattaa tutustua Asiakastoimitusprojektien johtaminen -valmennukseemme!

 

finnair_plus_logo.png (38 KB)
Osallistumalla ansaitset 5 000 Finnair Plus -pistettä!
Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:   1.2.2023 09:00
Päättyy:   2.2.2023 16:00

Tapahtumapaikka

Scandic Helsinki Aviacongress

Robert Huberin tie 4
01510 Vantaa

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Lisätiedot

info@kumura.fi

Näytä osaamisesi!

Valmennuksen päätteeksi saat digitaalisen osaamismerkin, jonka voit julkaista esimerkiksi LinkedIn -profiilissasi.

specialist_project-management.png (188 KB)

Valmennuksen hintaan sisältyy Certified Project Practitioner -sertifikaatti.

certified-project-practitioner.png (208 KB)