Tapahtuman oletuskuva

PM Master® -valmennusohjelma projektitoiminnan kehittäjille ja PMO-ammattilaisille

29.8.2024 09:00 - 29.11.2024 16:00

PM Master -valmennusohjelma on sinulle, joka haluat onnistua projektitoiminnan kehittämisessä, vastasitpa projektitoimiston/PMO:n johtamisesta tai toimit jossain muussa kehittämisroolissa. PM Masterista saat valmiuden

  • kehittää kokonaisvaltaisesti organisaatiosi projektitoimintaa
  • johtaa strategista muutosta
  • kehittää projektinjohtamismalleja, projektisalkunjohtamista ja projektiliiketoimintaa.

Mukana valmennusohjelmassa on oppeja siitä, kuinka voit hyödyntää tekoälyä (AI, artificial intelligence) projektijohtamisessa!

Valmennusohjelmassa tehtävä kehitystyö ja verkostoituminen muiden projektiammattilaisten kanssa takaavat oppien siirtymisen käytäntöön ja parhaiden käytänteiden haltuun saamisen. Sinun on myös mahdollista suorittaa Certified PMO Manager (CPMO®) -sertifiointi, joka sisältyy PM Masterin hintaan valmennusohjelman yhteydessä suoritettuna.

PM Master on pidetty ja kehuttu valmennusohjelma

"Olen valmennusohjelmaan erittäin tyytyväinen: koen, että se tarjosi sopivassa suhteessa teoriaa ja kokonaiskuvaa, mutta myös ihan käytännön työkaluja, joita voin hyödyntää omassa työssä." – Tuuli Hurme, Huoltovarmuuskeskus

"Tämä oli oikein hyvä valmennus, jossa pääsi tarkastelemaan PMO-toiminnan laajaa roolia luentojen ja erilaisten tehtävien kautta. Oli myös tosi kiva saada jakaa kokemuksia muiden kurssilaisten kanssa!" – Teemu Halonen, VR FleetCare

"PM Master -valmennuksen sisältö tukee laaja-alaisesti yritysten projektitoiminnan kokonaisvaltaisesta kehittämisestä vastaavien ammatillista kasvua. Sen aikana toteutettava kehitystyö tukee konkreettisesti organisaation projektikulttuurin kehittämistä. Valmennuksen myötä pääset osaksi projektiammattilaisten verkostoa, mikä on selkeä lisäarvo." – Annika Huttunen, Tampereen Sähkölaitos Oy

"Kehitystyö varmisti, että asioita tuli käytyä läpi myös valmennuksen ulkopuolella ja saatuja oppeja pääsi soveltamaan heti. Valmennusohjelmaa voi suositella kaikille projektitoiminnan kehittämisestä kiinnostuneille." – Antero Vuorenmäki, Evondos Oy

Kehitystyöllä teoria käytäntöön

Valmennusjaksoja pohjustavat Howspace-verkkotyötilassa toteuttavat ennakkotehtävät ja -keskustelut. Virittäytyminen teemoihin varmistaa sen, että saat valmennusjaksoista itsellesi parhaan hyödyn. Näin kykysi kehittää organisaatiosi projektikulttuuria ja johtaa strategista muutosta syvenevät koko valmennusohjelman ajan. Valmennuksen kuluessa tunnistamme mahdollisuuksia ja harjoittelemme keinoja tekoälyn hyödyntämiseksi projektinjohtamisessa.

Valmennusohjelman antia tukee kehitystyö, jonka avulla siirrät oppimasi teorian heti käytäntöön omien työtehtäviesi hyväksi. Pohjaamalla kehitystyön oman organisaatiosi tarpeisiin parannat organisaatiosi projektinjohtamismalleja tai projektisalkunhallintaa jo valmennuksen aikana! Kehitystyö muodostaa osan CPMO-sertifioinnista.

CPMO®-sertifikaatti osoittaa taidot, Peili™-profiili parantaa johtamista

CPMO-sertifikaatin suorittamisella osoitat kyvykkyytesi johtaa ja kehittää projektitoimistoa sekä suoriutua ammattitaidolla projektitoimiston tyypillisistä tehtävistä. CPMO-sertifiointi sisältyy PM Masterin hintaan, kun suoritat sen valmennusohjelman yhteydessä. Tutustu tarkemmint tähän PMO-ammattilaisille suunnattuun sertifikaattiin: CPMOⓇ Competence Baseline.

PM Masteriin kuuluu myös Peili™-käyttäytymisprofiili, joka kertoo henkilökohtaisesta vuorovaikutustyylistäsi. Tarkempi itsetuntemus saa sinut onnistumaan paremmin projektitoiminnan johtajana. Näin tiimisi motivaatio kasvaa, he sitoutuvat työhön paremmin ja projektiesi onnistumisen edellytykset vahvistuvat. Peili-palaute auttaa sinua johtamaan ja tukemaan strategiaa toteuttavaa muutosta omassa organisaatiosi omista lähtökohdistasi. Se antaa myös valmiuksia onnistua johtajana muuttuvassa ja vaativassa sidosryhmäympäristössä monien erilaisten persoonien kanssa.

Mukana kansainväliset standardit

PM Master -valmennusohjelmasta saat myös käsityksen kansainvälisten standardien (ISO 21500, IPMA, OGC, PMI) soveltamisesta organisaatiosi projektitoimintaa. PM Master -osallistujat saavat omakseen käytännöllisen oppaan, Managing Successful Programmes (MSP) 5th Edition -kirjan. Valmennukseen kuuluu oheismateriaalina myös A Guide to the Project Management Body of Knowledge, (PMI PMBOK® Guide), joka on tehokkaan projektinhallinnan käsikirja kaikille toimialoille.

PM Master -valmennusohjelmia on toteutettu jo vuodesta 1995 lähtien. Ohjelman sisältöä on täsmennetty kehityksen ja päivittyneiden tarpeiden mukaisesti, ja osallistujat ovat saaneet konkreettista apua organisaationsa muutosten ja projektikulttuurin kehittämiseen.

 

 

Haetko valmennusta suuremmalle ryhmälle?

Jos osallistujia on enemmän kuin seitsemän (7), kannattaa teidän pyytää tarjous yrityskohtaisesti räätälöidystä valmennuksesta. Kysy lisätietoja sales@kumura.fi!

Valitse haluamasi ilmoittautumisvaihtoehto
Ilmoittautuminen
Ilmoittautuminen päättyy
Hinta
Määrä

Syötä ilmoittautumiskoodi
Ilmoittautuminen päättyy 2.8.2024 16:00
7 500,00 € (+ALV 24.0%)

Määrä:


Ajankohta

Alkaa:   29.8.2024 09:00
Päättyy:   29.11.2024 16:00

Lisätiedot

info@kumura.fi

Suorita ohjelman päätteeksi Certified PMO Manager -sertifikaatti!

 

cpmo.png (198 KB)